Συνήθως, όταν παρακολουθούμε μουσικές παραστάσεις σε κάποιο Μέγαρο Μουσικής ανά τον κόσμο μαγευόμαστε. Πράγματι, τέτοιου είδους παραστάσεις αποτελούν εμπειρίες ζωής και καταφέρνουν πάντοτε να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά – ακόμη κι αν τους χωρίζει φυσική απόσταση χιλιομέτρων. Έτσι, ένα Μέγαρο Μουσικής μετατρέπεται σε τόπο συνάντησης των μουσικόφιλων. Οι λάτρεις της κλασικής μουσικής γνωρίζουν ήδη πως είναι να ενώνεσαι με άλλους ανθρώπους μέσω της μουσικής.

Ένα κλασικό παράδειγμα αποτελούν οι παραστάσεις της Φιλαρμονικής του Αμβούργου, που πραγματοποιούνται σε ένα σπουδαίο φουτουριστικό αρχιτεκτονήμα επάνω στον ποταμό Έλβα. Η διαφήμιση του ετήσιου προγράμματός του για το 2018 είναι εξίσου εντυπωσιακή. Με έναν ανορθόδοξο και αρκετά χιουμοριστικό τρόπο αποτυπώνεται στην οθόνη η συμμετοχή όλων των ανθρώπων στην αίσθηση του κλασικού μουσικού ρυθμού – στο πρόσωπο των ατόμων που καθαρίζουν τα τζάμια του Μεγάρου!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Elbphilharmonie's Window Waltz

How do you clean the windows of one of the world's great concert halls? (via Elbphilharmonie Hamburg)

Gepostet von Classic FM am Dienstag, 2. Januar 2018

 

Εσύ τι λες; Νομίζεις πως η κλασική μουσική είναι για λίγους και εκλεκτούς ή μπορούν να την νιώσουν όλοι οι άνθρωποι; Πες μας στα σχόλια! 

Αν πάλι σε ενδιαφέρουν άλλα μουσικά είδη και μπάντες που παίζουν με ένα.. ιδιαίτερο στυλ, τότε πρέπει να δεις εδώ το σωστό τρόπο για να παίζεις κιθάρα! 


What's Your Reaction?

Cute Cute
0
Cute
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
error: Content is protected !!