Ομελέτα με μανιτάρια

 

Συνολικός Χρόνος: 0:25s    Χρόνος Προετοιμασίας: 0:15s   Επίπεδο Δυσκολίας: εύκολο    Μερίδες: 4

 

Υλικά 

  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κούπα μανιτάρια
  • 2 κουτ.σούπας θυμάρι
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 8 μεγάλα αυγά
  • 1/2 κούπα (125 gr) κατσικίσιο τυρί
  • αλάτι,πιπέρι
  • πράσινη σαλάτα,για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα. Βάλε το λάδι σε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και μαγείρεψε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, 5 με 6 λεπτά. Προσθέστε το θυμάρι και τα κρεμμύδια και μαγείρεψε, ανακατεύοντας, για 1 λεπτό.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ελαφρώς χτύπησε τα αυγά και, στη συνέχεια, πρόσθεσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι. Ρίξε τα αυγά στο τηγάνι, ανακάτεψε προσεκτικά, και άστα να μαγειρευτούν για 2 μόνο λεπτά.
  3.  Ρίξε κατσικίσιο τυρί από πάνω, στη συνέχεια, μετέφερε το μείγμα που έχεις στο τηγάνι μέσα στο φούρνο μέχρι να ψηθούν τα αυγά,για 8 έως 10 λεπτά. Σέρβιρε με πράσινη σαλάτα.

Ανά μερίδα: 278 Θερμίδες

Διάβασε: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την σοκολάτα!

Την δοκίμασες; γράψε μας στα σχόλια από κάτω αν σου άρεσε…

 


What's Your Reaction?

ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ
0
ΤΕΛΕΙΟ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
0
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΩΧ ΑΜΑΝ ΩΧ ΑΜΑΝ
0
ΩΧ ΑΜΑΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ
0
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ
error: Content is protected !!

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο site, συμφωνείτε με την χρήση Cookies Περισσότερες πληροφορίες

Οι ρύθμιση για Cookies σε αυτήν την ιστοσελίδα έχει ρυθμιστεί ως "Αποδοχή των Cookies" προκειμένου να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των Cookies ή αν επιλέξετε Αποδοχή τότε συμφωνείτε με αυτό.

Κλείσιμο