Ομελέτα με μανιτάρια
Συνολικός Χρόνος: 0:25s Χρόνος Προετοιμασίας: 0:15s Επίπεδο Δυσκολίας: εύκολο Μερίδες: 4
Υλικά
- 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα μανιτάρια
- 2 κουτ.σούπας θυμάρι
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 8 μεγάλα αυγά
- 1/2 κούπα (125 gr) κατσικίσιο τυρί
- αλάτι,πιπέρι
- πράσινη σαλάτα,για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα. Βάλε το λάδι σε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και μαγείρεψε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, 5 με 6 λεπτά. Προσθέστε το θυμάρι και τα κρεμμύδια και μαγείρεψε, ανακατεύοντας, για 1 λεπτό.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ελαφρώς χτύπησε τα αυγά και, στη συνέχεια, πρόσθεσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι. Ρίξε τα αυγά στο τηγάνι, ανακάτεψε προσεκτικά, και άστα να μαγειρευτούν για 2 μόνο λεπτά.
- Ρίξε κατσικίσιο τυρί από πάνω, στη συνέχεια, μετέφερε το μείγμα που έχεις στο τηγάνι μέσα στο φούρνο μέχρι να ψηθούν τα αυγά,για 8 έως 10 λεπτά. Σέρβιρε με πράσινη σαλάτα.
Ανά μερίδα: 278 Θερμίδες
Διάβασε: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την σοκολάτα!
Την δοκίμασες; γράψε μας στα σχόλια από κάτω αν σου άρεσε…