Συχνά βλέπουμε επιτεύγματα καλλιτεχνών που αξίζουν να αναφερθούν. Ένα από αυτά είναι αυτό που κατόρθωσαν δύο μουσικοί από τη Βραζιλία, ο Evandro Tiburski και η Fabi Terada, ή αλλιώς Overdriver Duo, όταν αποφάσισαν να παίξουν μουσική με έναν..ανορθόδοξο τρόπο! Απλώνοντας τη κιθάρα και το μπάσο οριζόντια μπροστά τους, δημιουργώντας δηλαδή ένα δικό τους Overstyle, και τραγουδώντας και οι δύο, διασκευάζουν γνωστά κομμάτια με έναν καινούριο, διαφορετικό τρόπο, έχοντας καταφέρει να γίνουν ένα παγκόσμιο ιντερνετικό φαινόμενο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές!

Έχοντας ήδη στο ιστορικό τους περιοδείες στην Ευρώπη και προετοιμάζοντας μία παγκόσμια περιοδεία για το 2018, το δυναμικό αυτό δίδυμο συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με την πρωτοπορία και το στυλ τους, κερδίζοντας σε διάστημα μόλις δύο χρόνων τη διασημότητα που άλλοι καλλιτέχνες δεν αποκτούν σε πολλά παραπάνω.

Το ταλέντο και οι ικανότητές τους μιλάνε από μόνες τους στο παρακάτω βίντεο:

YOU'VE NEVER SEEN GUITARS LIKE THIS 🎸😮

YOU'VE NEVER SEEN GUITARS LIKE THIS 🎸😮Starring —> Overdriver Duo <—To see the coolest music vids on FB, follow The Music Show!

Gepostet von The Music Show am Freitag, 2. März 2018

 

Τι εντυπώσεις σου άφησαν εσένα οι Overdriver Duo;  Άφησέ μας τη γνώμη σου στα σχόλια!


What's Your Reaction?

Cute Cute
0
Cute
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
error: Content is protected !!